Rólunk

A "Tesla élményvezetések" története dióhéjban.

Egy rövid bemutatkozó videó:

A TESLA ÉLMÉNYVEZETÉS SZTORIJA ÉS CSAPATA

A mi példánk is alátámasztja, hogy teljesen mindegy hová születik az ember, ha vannak jó ötletei és elkezdi azok megvalósítását, akkor a siker nem marad el. 

Az Etalon Tools Kft. 2014-ben jött létre, hogy fémforgácsoló cégeknek nyújtson magas szintű technológiai támogatást, de szívesen kipróbáljuk magunkat új területeken is. Mivel mindketten pozitívan és céltudatosan gondolkodunk szívesen olvasunk olyan emberekről akik haladó felfogásúak és a megoldásokat keresik ha bármilyen feladattal állnak szemben. Így került a látóterünkbe Elon Musk és a Tesla… Még 2015-ben eldöntöttük, hogy vásárolunk egy Model S-t, de akkor még nem gondolkoztunk azon, hogy üzleti modellt építsünk rá. Az ötlet Egon fejéből pattant egy “kócsing” beszélgetés közben 2016 nyarán, aztán elindult a lavina. Először mi is kipróbáltuk a Teslát és szerelem lett első látásra! Októberben eldöntöttük, hogy veszünk egyet és 2017-ben elindítjuk a Tesla élményvezetés projektet.

A “poén” vállalkozás komolyra fordult és ma már 3 autóval 3 instruktorral és 4 irodai Munkatárssal üzemelünk. Természetesen törjük az agyunkat a továbbfejlődésen.

Update: 2018.februárjában elindult a tiltottelmeny.hu, ahol egy csúcskategóriás hibrid BMW i8 vezetési élményével lehetsz gazdagabb!    

2019 januárjában elindult a hondaelmeny.hu , ahol a Hot Hatch-ek királyát, egy Honda Civic Type R-t tudsz vezetni.

2020 márciusától a Tesla Model 3 is megtalálható lesz a kínálatunkban, a  legerősebb Performance változat, ami 3,2 sec alatt gyorsul 0-100-ra és a legfejlettebb Autopilot rendszer van benne.

Ha a Tesla tudja tartani a gyártási határidőt, 2021-ben az új Tesla Roadstert is tudjátok vezetni nálunk, ami 2,1 sec alatt van százon és 10.000 NM a nyomatéka. 🙂

A flotta

2017 augusztusában egy fehér színű Model S P90D-vel bővítettük a flottát, hogy nagyobb céges rendezvényeken is helyt tudjunk állni.

Ha csapatépítő tréningen gondolkodsz vagy csak el szeretnéd vinni a Partnereidet egy felejthetetlen utazásra, akkor szívesen segítünk. 

2017 decemberében megérkezett a 3. Teslánk is, vele egy időben vásároltunk egy csúcskategóriás hibridet… 

honlapra-1
A Flotta

A csapat

gugg-zsolt-250x

Gugg Zsolt

Ügyvezető

bálega-egon-250x

Bálega Egon

Ügyvezető

Hamzó-Anita-250x250

Hamzó Anita

Irodavezető, pénzügy

Szőke-Judit-250x250

Szőke Judit

Kommunikáció, kapcsolattartás

Széles-Fruzsina-250x250

Széles Fruzsina

Adminisztráció, kapcsolattartás

A teljes csapat
Ügyvezetők

Zsolt (bal) és Egon (jobb)

Ügyfélszolgálati csapat

Fruzsi (bal) és Judit (jobb)

Marketing csapat

Tamás (bal) és Attila (jobb)

Juhász Imre

Instruktor, EV-szakreferens

received_2506690099561353
Gugg Péter

Instruktor

DSC03037
SzkiTon Zotya

Instruktor

Partnereink